۴ توصیه برای کسب موفقیت در وبلاگ نویسی

موفقیت در وبلاگ نویسی

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که چرا بعضی از وبلاگ نویسان در حوزه تخصصی خودشان به یک فرد موفق و پیشگام تبدیل می‌شوند؟ درحالی‌که سایر وبلاگ نویسان آن حوزه اصلاً توسط مخاطبین دیده نمی‌شوند و در نتایج موتورهای جستجو اثری از وبلاگ آنان نیست.

دلایل مختلفی برای این موضوع می‌توان برشمرد که به برخی از آن‌ها قبلا اشاره کرده‌ام.

اما در این پست قصد دارم چهار مورد از عوامل اصلی را که باعث می‌شوند یک نفر به فردی موفق در حوزه وبلاگ نویسی و همچنین در حوزه تخصصی خودش تبدیل شود، در قالب توصیه‌هایی بیان کنم.

۱. به‌درستی از زمان‌های خودتان استفاده کنید

زمان و مدیریت درست آن یکی از مهم‌ترین عوامل کسب موفقیت در وبلاگ نویسی هستند. درصورتی‌که مدیریت درستی بر زمان خودتان نداشته باشید، مطمئناً نخواهید توانست در نوشتن، ویرایش و انتشار پست‌های وبلاگ موفق عمل کنید.

قبلاً در پستی با عنوان «اصول و تکنیک‌های مدیریت زمان» نکات کامل و جامعی از کتاب مدیریت زمان برایان تریسی در خصوص مدیریت زمان نوشته‌ام که می‌توانید با مراجعه به آن پست، توصیه‌های مفید و اثربخش تریسی را در این خصوص مطالعه کرده و در زندگی شخصی و شغلی‌تان به کار ببندید.

۲. مهارت‌های نویسندگی و وبلاگ نویسی خودتان را بهبود دهید

مهارت نویسندگی یک مهارت اساسی در وبلاگ نویسی است که در صورت داشتن ضعف در این مهارت نخواهید توانست به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنید.

برای کسب مهارت درزمینه نویسندگی، علاوه بر مطالعه کتاب و پست‌های بخش نویسندگی این وبلاگ، می‌توانید در دوره‌ها و آموزش‌های حضوری و آنلاین مدرسه نویسندگی شرکت کنید.

همچنین برای تقویت مهارت نویسندگی، مطالعه کتاب‌هایی با موضوعات متنوع و گوناگون می‌تواند بسیار مفید و مؤثر باشد.

برای کسب مهارت درزمینه وبلاگ نویسی هم می‌توانید از آموزش‌های متنوعی که در فضای وب موجود است، استفاده کنید.

علاوه بر موارد ذکرشده در بالا، برقراری ارتباط با وبلاگ نویسان موفق و افراد پیشرو در این زمینه، مطالعه منظم پست‌های وبلاگ آن‌ها و استفاده از تجربیاتشان می‌تواند در این مسیر کمکتان کند.

۳. مخاطبان خودتان را بشناسید

مخاطبانی که به وبلاگ شما مراجعه می‌کنند، دوست دارند مطالبی با موضوعات و سبکی که خاص وبلاگ شماست، مطالعه کنند. درصورتی‌که این نوع مطالب و نوشته‌ها در وبلاگ منتشر نشود، به‌مرور مخاطبان شمارا ترک خواهند کرد.

بنابراین سعی کنید با شناسایی مخاطبان خودتان بهترین مطالب و نوشته‌های سازگار با سلیقه و خواست آنان را برایشان تولید و منتشر کنید.

برای این کار بهتر است به‌صورت مستقیم از مراجعه‌کنندگان وبلاگتان بپرسید که چه نوع نوشته و پستی را دوست دارند و نظرشان در مورد سبک‌ها و موضوعات مختلف نوشتاری شما چیست. همچنین می‌توانید از دیدگاه‌های ثبت‌شده و سؤالات پرسیده شده آنان هم تا حدودی به این نتیجه برسید.

این کار باعث خواهد شد میزان بازگشت آن‌ها به وبلاگتان افزایش یافته و به مرور مراجعه‌کنندگان عاشق وبلاگ شما شوند.

۴. با وبلاگ نویسان حرفه‌ای همکاری کنید

بخش زیادی از مهارت‌ها و تکنیک‌های وبلاگ نویسی از طریق تجربه حاصل می‌شود. برای همین بهتر است افراد پیشگام در وبلاگ نویسی درزمینه تخصصی خودتان و یا سایر زمینه‌ها را یافته و با آن‌ها به‌صورت آنلاین ارتباط برقرار کرده و طرح دوستی بریزید.

این دوستی‌ها و ارتباطات باعث خواهد شد که شما با بسیاری از تجارب و تکنیک‌هایی که در وبلاگ نویسی استفاده می‌کنند، آشنا شوید و به‌مرور در کارتان مورداستفاده قرار دهید.

علاوه بر آن، ارتباط با این افراد باعث خواهد شد تا بهترین کانال‌ها برای به اشتراک‌گذاری مطالب وب‌سایتتان را یافته و از آن‌ها استفاده کنید که باعث هدایت حجم زیادی از ترافیک به سمت وبلاگتان خواهد شد.

جمع‌بندی

در این پست چهار مهارت و توانایی اصلی برای موفقیت و پیشگامی درزمینه وبلاگ نویسی در قالب چهار توصیه گفته شد. مطمئناً رعایت این چهار توصیه باعث کسب موفقیت‌های چشمگیر در این حوزه خواهد شد.

  • به‌درستی از زمان‌های خودتان استفاده کنید
  • مهارت‌های نویسندگی و وبلاگ نویسی خودتان را بهبود دهید
  • مخاطبان خودتان را بشناسید
  • با وبلاگ نویسان حرفه‌ای همکاری کنید

علاوه بر چهار مورد بالا برای تبدیل‌شدن به یک پیشگام وبلاگ نویسی در حوزه تخصصی خودتان لازم هست که به‌صورت مرتب و منظم مطالعه کرده، بنویسید و وبلاگتان را همواره به‌روز نگه‌دارید.

 

مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

۳ دستاورد وبلاگ نویسی روزانه + فیلم مصاحبه اولین وبلاگ نویس ایرانی

۱۲ زمینه توسعه فردی با وبلاگ نویسی

۱۲ عادت وبلاگ‌نویسان حرفه‌ای

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

3 دیدگاه

  1. سلام

    جالبه برام از وقتی اومدم سایتتون ۱ ساعت گذشته و متوجه نشدم خخخخ

    هرچی میچرخم اینجا قسمت هایی که دوست دارم پیدا میکنم

    سایت خوبی پیدا کردم ولی سر سری سایتتونو دیدم حالا سایتتونو تو گوشیم سیو کردم وقتم ازاد شد میام دوباره میبینم

    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *